TRE introductie workshop

TRE workshopDeze workshop is bedoelt je kennis te laten maken met de theorie en praktijk van de TRE, waarmee je daarna gelijk thuis aan de slag kunt. Tijdens de workshop leer je eenvoudige oefeningen en krijg je uitleg over de achtergronden ervan. Er is gelegenheid om vragen te stellen en te reflecteren op je eigen ervaringen. De workshop is voor alle leeftijden en de TRE oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. 

De actuele data, tijden en prijzen van de workshops staan in de Agenda. Wanneer je een introductieworkshop hebt gevolgd kun je tevens één keer komen voor een terugkom les (binnen 3 maanden na de workshop). Dit is inbegrepen in de workshop prijs.

Een mooie video van Tension Releasing Exercises (TRE) is te zien op VIMEO
Reacties van andere deelnemers over deze workshop kun je hier lezen.
Ik vertel zelf ook meer over mijn eigen ervaringen met TRE via de volgende links: My journey in TRE (tekst) en de videos Effect van TRE en TRE, wat kwam ik tegen?

Reserverings- en annuleringsregeling
Je inschrijving voor de workshop is pas definitief na de betaling van het gehele workshop bedrag. Binnen drie maanden na het doen van de introductieworkshop TRE kun je gratis deelnemen aan één terugkom les TRE.
Bij annulering na de aanbetaling, wordt €10 administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht. Annulering vanaf 2 weken van te voren wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht. Bij annulering van 3 dagen voorafgaande aan de workshop ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Wanneer je zelf een groepje van 7 – 9 mensen bij elkaar vraagt, kunnen we daar een prive-workshop op een alternatieve dag/tijd voor inplannen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om te horen wanneer de workshops plaatsvinden in Amsterdam en omstreken.
Heb je interesse om deel te nemen of verdere vragen, neem contact met me op!