Shiatsu

Voel je je futloos, heb je lichamelijke klachten of heb je gewoon zin in een ontspannende massage? Probeer eens shiatsu!

Shiatsu is een eeuwenoude massagevorm die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert via meridianen. Meridianen zijn energiebanen die door het lichaam lopen en in contact staan met specifieke organen. De conditie van de meridianen is een spiegel van je fysieke, mentale en emotionele balans.

Door middel van strekkingen en druk met handpalmen of duimen worden blokkades in de meridianen opgeheven waardoor energie weer gaat stromen. Dit ontspant en versterkt je weerstand en conditie. Het is van oorsprong een preventieve geneeswijze, maar geeft ook direct verlichting bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten.

Kijk ook even bij goed om te weten.

“Nienja voelt blokkades in je lichaam en energie haarfijn aan en weet deze tijdens de massage op te heffen. Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd weer ontspannen, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd”
-Sanne

Energie is een moeilijk te begrijpen iets. Tegelijk bestaat alles uit energie. Het kleinste deeltje ontstond in een oerknal van energie en waar die dan weer vandaan kwam? De knapste koppen breken er hun hoofd over. Maar met dit besef, dat ook ik besta uit energie, kan ik wel begrijpen dat het belangrijk is om ook op die manier naar mijn lichaam en het leven te kijken. Dankzij Nienja heb ik kunnen ervaren hoe het beinvloeden van energiebanen mij kunnen helpen om blokkades in mijn leven en mijn lichaam op te lossen. Nienja doet dit in mooie gesprekken, met milde adviezen en in een rustgevende behandeling waarbij alles aangeraakt en gestrekt wordt wat nodig is op dat moment. En zo liefdevol, kundig, warm en betrokken: ik zou er niet meer zonder willen.
Dankjewel lieve Nienja!
 
-Ingrid Bos