Yoga en TRE weekend

Vrijdag 31 oktober tot maandagmiddag 3 november 2014

Dit weekend staat het tot rust brengen en ontspannen van je zenuwstelsel via Yoga en TRE centraal. Ellie Loeve en Nienja Brouwer

Docenten
De lessen worden gegeven door Ellie Loeve (rode trui) en Nienja Brouwer (roze trui). “Wij wij werken al bijna 1,5 jaar samen. We combineren onze persoonlijke kwaliteiten en disciplines: Yoga, Shiatsu, TRE en Massages en dat is een mooie mix. We genieten zelf ook heel erg van de uitwisseling, aanvulling en het plezier in de samenwerking”

Ellie Loeve heeft een jarenlange ervaring in verschillende vormen van yoga en heeft haar eigen stijl ontwikkeld. We gaan actieve ( yang) en passieve (yin) houdingen afwisselen om ons lichaam soepel en dynamisch te houden en om rust te creëren in lichaam en geest. We doen ook zit- en loopmeditaties in de natuur.

Nienja Brouwer zal de TRE lessen geven. TRE is een krachtige ontspanningstechniek die maakt dat je overtollige spanning op een natuurlijke manier kwijtraakt. Het lichaam ontlaadt de spanning door te gaan “trillen”. Dat kan enorm opluchten. Het is eenvoudig te leren en zelf thuis toe te passen.

Locatie
Een prachtige stille plek in Winterswijk. De accommodatie is comfortabel, prettige lichte slaapkamers, goede bedden. Er is de mogelijkheid een 1-persoons kamer aan te vragen (tegen extra betaling), je kunt opgeven als je met een vriend(in) op de kamer wilt.

Prijs
€335,- all-in, en betaal je voor 1 oktober, dan is het slechts 295,- Er wordt heerlijk gekookt, vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. Als je een dieet hebt kun je dat opgeven.

Programma
‘S morgens en aan het eind van de middag is er afwisselend YOGA en TRE. De middag is vrij om te doen wat je wilt. Je kunt prachtig wandelen in de omgeving, het dorp in, of in de Hoeve in de tuin een plekje zoeken.

Opgeven of meer informatie?
Nienja Brouwer: 06-15493766 / info@nienjabrouwer.nl Ellie Loeve: 020-6923365 / info@ellieloeve.nl